Metin2 Hangi efsun ne işe yarar.

1 : Hp-[VIT] : Karakterinizin Hp'si Yani Can Oranının Fazlalıgıdır.

2 : Sp-[INT] : Karakterinizin Sp'si Yani Zekası'dır Özellikle Suralarda Ve Shaman Karakterleri İçin Büyük Önem Taşır.


3 : Güç-[STR] : Karakterinizin Str'si Yani Vuruşudur. En Çok Savaşcı Karakteri İçin Önemlidir. + Olarak Savaşcıları Hp'siz Dizmeyin Diğer Karakterler Dayansada Savaşcıda Hp Olmassa Çok Birşey Yapamaz.

4 : Çeviklik-[DEX] : Karakterinizin Dex'i Yani Savunma Ve Savuşturuculuğudur.
En Çok Şu Karakterde Demiyecem Çeviklik Her Karakterde Mutlaka Ama Mutlaka Olması Gerekiyor.[Savaşcı - Sura - Shaman - {Ninja}]. Ninjada Olmazsa Hiç Ninjaya Heveslenmeyin Niye Ninjayım Ve Kesemıyorum Diye.

5 : Canlılık-[VIT] : Valla Bunu Kimsenin Söyledigini Görmedim Bende Kendim Denedim Ve Buldum İtemlerimden Eksik Etmiyorm. : Str-Sp'yi Etkilemiyor Fakat Örneğin Sadece Bir İteminizde %15 Canlılık Var Ve O İtemi Takmadan Önce Hp'niz 17 K Dex [Savunmanızda] 490 - İtemi Takıyorsunuz Hp'niz Taklaşık 1 K Artıyor. Dex'iniz İse 505 Oluyor.

[Bu Sadece Bir İteme %15 Getirince Oluyor.] Sadece 2 İteme Geliyor - Kalkan Ve Silah + Olarakda Bir Küpe Var Onun Kendi Özelligi Var Canlılık Diye Bu Arada Canlılık = Yaşam Enerjisi Bunların 2 Side Aynıdır Yani Bazıları Örn. Pvp'desiniz.
Canlılık Var Bi Serverdede Yaşam Enerjisi Aldırmayın 2'side Aynı. [Bi Sv'de 2'side Olmaz] [Uzun Sürdü Bu Yav ]

Hızlanıyorum

6 : Saldırı Hızı : Karakterinizin Daha Hızlı Vurmasını Sağlar.

7 : Hareket Hızı : Açıklamama Gerek Yok Ama Karakterinizin Daha Hızlı Koşmasını Sağlar.

8 : Büyü Hızı : Büyülerinizin Yani Skıllerinizin Daha Hızlı Dolmasını Sağlar [Shaman Ve Suralar İçin Önemlidir.]

9 : Hp Üretimi : İnen Hp'nizi Yani Canınızı Daha Kısa Sürede Çoğaltır.

10 : Sp Üretimi : Aynı Şekilde İnen Sp'nizi Daha Kısa Sürede Çoğaltır.

11 : Zehirleme Şansı : Rakibinize Düz Vuruş Yaptığınızda Etrafında Yeşil Bir Bulut Oluşur Buda Ateş Hayaleti Gibi Canını Bir Kaç Saniyede Bi İndirir.[Önemli Bir Efsundur - Ayrıca Ninjaların Zehirli Bulut Ve Bıçak Çevirme Özelliğindede Mevcuttur.]

12 : Sersemletme Şansı : Rakibinize Düz Vuruş Yaptığınızda Sersemliyerek Yani Kısa Bi Süreligine Donarak Size Avantaj Kazandırır En Çok Ninja Ve Savaşcı Karakterlerinde Önemlidir - Bedensel Savaşcıların Hamle - Zihinsel Savaşcıların Güçlü Vuruş Özelliğinde Ayrıca Zihinsellerde bİ Skill Daha Vardıda İsmini Unuttum Kusura Bakmayın]

13 : Yavaşlatma Şansı : Rakibinizi Kısa Bir Süreliğine Yavaşlatır.

14 : Kritik Vuruş Şansı : Bu Efsun Hayattır  2 K Vuruyorsanız Bu Denk Geldiginde 2 K Yerine 4 K Vurursunuz Vuruşunuzu Yaklaşık 2 Katına Çıkarır.
[Bu Efsunun Antiside Vardır Şimşek'dir Aşağıya Bakıp Okuyabilirsiniz.]

15 : Delici Vuruş Şansı : Bu Efsun Rakibinizin Savunması Yokmuş Gibi Yani Kılıc Bıcak Dinlemeden Vuruşudur. Savunma Dinlemez Vurdugunuz Sadece Saldırı Değerinizde Belli Olur Bilmem Anladınızmı - Düz Vururken 500 Vuruyorsanız 1 - 1.5 K Atarsınız. En Çok [Shaman] - [Ninja] Ve Bedensel Tek El Savaşcılarda Önemlidir.

16 : Yarı İnsanlara Karşı Güçlü : Bunun Karakterden Karaktere Değişip Değişmediğini Bilmiyorum Ama Karşıdaki Kişiye Baya Baya İşletir 3 K Vuruyorsanız Bu Efsun Sayesinde 4.5 5 K Rahat Atabilirsiniz Oranı Daha Fazla İse 3 K Yerine 7-8 K Atabilirsiniz. Diğer Efsunlarınızada Bakar.

17 : Hayvanlara Karşı Güçlü : Sanırım [1. Köydeki] - [Ayı-Kaplan-Köpek Gibi Karakterlere Daha Çok Vurduruyor.

18 : Orklara Karşı Güçlü : Vadi Vardı İsmini Tam Söyleyemiyorm  Ordaki İsminin Başında Ork Yazan Tüm Mob - Yaratıklara Daha Fazla Vurdurur.

19 : Mistiklere Karşı Güçlü : Tapınakdaki Veya Vadinin Belirli Bölgelerinde Bulunan İsminde ...... Mistik Yazan Moblardır.

20 : Ölümsüzlere Karşı Güçlü : Patron Yaratıklar Ve Azrail Gibi Bosslar'a Çok Vurdurur. Bu Olmadan Biraz Deyil Belki Hiç Kesemezsiniz. Tabi Silahınıza Göre Değişir. - Ölümsüz 20 Geliyorsa Ve Ölümsüz Olmadan Düz 4 K Atıyorsanız Ölümsüz İle Birlikte 6-7 K Belki Daha Fazla Getirirseniz Daha Fazla Vurursunuz.[Fazla Getirmek Derken Farkı İtemlere Diyorm] [ Kask - Silah - Küpe - Bilezik Ve Kalkana Gelir.]

21 : Şeytanlara Karşı Güçlü : Kuledeki Şeytanlara Fazla Vurdurur.

22 : Hp Emme : Düz Vuruşlarda Karakterinizin Hp'sini Otomatik Olarak Kendine Çeker [Hepsini Değil Abartmayalım] 

23 : Sp Emme : Aynı Şekilde Düz Vuruşlarda Sp'yi Otomatik Olarak Belirli Miktarda Emer.

24 : Bedensel Atakları Bloklama : Düz Vuruşları İşletmez Yani Miss Vurur.[Tabi Her Zaman Değil.]

25 : Oklardan Korunma : Okcu Ninjaların Vuruşlarına Karşı Savunma Savunmasız 5 K Atıyorsa Bir İteminize Ok Savunması Getirin 3-4 K Atar Aslında Okcu O Kadarda Güçlü Karakter Değildir... [Kullanmasını Biliyorsanız Sözüm Meclisden Dışarı] 

26 : Kılıç Savunması : Savaşcıların Ve Ninjaların Kullandıgı Kılıçlara Karşı Savunmadır.[Suralara Etkisi Yok]!!!

27 : Çiftel Savunması : Savaşcıların Kullandığı Örn : Partizan - Kdp Gibi...Silahlara Savunma.

28 : Bıçak Savunması : Ninjaların Kullandığı Bıçaklara Karşı Savunmadır.

29 : Çan Savunması : Shamanların Kullandığı Çanlara Karşı Savunmadır.

30 : Yelpaze Savunması : Shamanların Kullandığı Yelpazeye Karşı Savunmadır.

31 : Oka Karşı Dayanıklık : [Fesatlığa Gerek Yok Anlıyan Anladı]  - Slotların
Yani Mobların Attığı Oklara Karşı Savunmadır.

32 : Ateşe Karşı Dayanıklık : Suralarla Karıştırmayın Shamanların Vurduğu Ejderha Kükremesi Becerisine Karşı Savunmadır -- Neden ? Diyorsanız Cevap--> O Skill'i Shamanlar vurunca Dikkat Edin Etrafınızda Zehir Gibi Fakat Kırmızı Renkli Olan Ve Can Götüren Skill'dir... [Bilmiyorum Ama Bazıları Doyum-Papel'deki Slotlara Karşı Savunma Olduğunu Söylüyor. Emin Değilim Ondan.

33 : Şimşek Savunması : Rakibinizin Vuracağı Kritik Şansını Azaltır %50 Kırıtk Vuruyorsa Şimşek Savunmanızın Sayesinde %20 - %25 Vurabilir.

34 : Rüzgar Savunması : Rakibinizin Düz Vuruşundaki Delici Şansını Engeller...
%50 Delici Vuruyorsa Bunun Sayesinde %20 - %25 Vurabilir.

35 : Büyü Savunması : Suralara Ve Shamanlara Karşı Savunmadır... Olmassa Acımazlar  Vurdunmu Gümletirler Bu 2 Karaktere Dikkat Edin [Sura-Shaman] Onların Antisi : Büyü Savunmasıdır...

36 : Yansıtma : Rakibinizin Düz vuruşlarını Yansıtır.Örneğin Size 1 K Düz Vurdu Siz Ona Bunu 50 - 100 Olarak Yansıtırsınız. Skilleri Yansıtmaz.

37 : Zehre Dayanıklılık : Karşınızdaki Kişinin Size Atacagı Zehirden Korunmadır.

38 : Exp Bonus : Kasılırken Daha Fazla Exp Getirir.Oranına Bağlıdır.

39 : Sersemlemeye Karşı Bağışıklık : Rakibinizin Skillerinde Veya Efsunlarında Bulunan Özeliik Olan Sersemletmeye Karşı Dirençdir.[Sersemlemezsiniz - Kalkana Gelir - Eğer Oldugu Halde Sersemliyorsanız - Kalkanı Bir Kaç Defa Çıkarıp Takın.]


40 : Yavaşlamaya Karşı Bağışıklık : Rakibinizin Skiil'inde <--[Suralarda] Veya Efsununda Bulunan Yavaşlatmaya Karşı Dirençdir.[Yavaşlamazsınız - Kalkana Gelir - Eğer Olduğu Halde Yavaşlıyorsanız - Kalkanı Bir Kaç Defa Çıkarıp Takın.]

0 yorum:

Son Önizlemeleri

Recent Post

 
 
Burak Söğüt - Copyrgiht 2013 - Burak Söğüt Tema V1 - Tema Yapımcısı: Burak Söğüt.