İphone'den Türkcell'e kapak gibi cevap

Bir süredir televizyonlarda gösterilen Turkcell reklamlarına çok uzaklardan bir cevap geldi. Türkiye’de Turkcell tarafından sağlanan 3G internetin ABD’de kullanımda olan LTE teknolojisinden hızlı olduğunun öne sürülmesi üstüne iPhonedo isimli sempatik iPhone araştırmacısı tokat etkisinde bir cevap yayınladı.
iOS settings icons for user interface on iPhone and iPad mobile devicesBildiğiniz gibi Pcnet dergisi Amerikayı karış karış dolaşarak bölgesel olarak LTE hız ölçülmleri gerçekleştirmiş ve bu testlerin videosunu Youtube üzerinden paylaşmıştı. Testlerden alınan sonuçlar şaşırtıcı derecede düşük çıkmış ve bunun hemen ardından Turkcell, kendisinin sunduğu 3G hizmetinin Amerikanın kullandığı LTE’den hızlı olduğunu iddia eden dramatik bir reklam filmi çekmişti. Durumu gören iPhonedo isimli Apple ürünleri araştırmacısı Youtube kanalı üzerinden cevap niteliğinde bir video yayınladı.
PCnet dergisinin ölçüm yaptığı noktalara giderek yeniden ölçümler yapan iPhonedo, Youtube üzerinden iletişime geçtiği takipçilerinden Türkiye’de, Turkcell (diğer operatörler ile de ama özellikle Turkcell) ile yapılmış ölçüm bilgilerini istemişti. Çıkan sonuç mu? Sonuç cevap videosunda. Ama öncelikle Emily ve Emine reklamını bir izleyelim ne dersiniz?
Turkcell Emily ve Emine videosu:
iPhonedo Turkcell 3G ve LTE karşılaştırma videosu:
Sonuçlar ortada. Dramatik Turkcell reklamı ve gerçekler hakkında siz ne düşünüyorsunuz?

0 yorum:

Son Önizlemeleri

Recent Post

 
 
Burak Söğüt - Copyrgiht 2013 - Burak Söğüt Tema V1 - Tema Yapımcısı: Burak Söğüt.